Udstilling for kunstforeninger

Ud over at sælge min kunst gennem min webshop og i min butik, tilbyder jeg kunstforeninger mulighed for at få en udstilling med en række af mine forskellige værker.

Jeg tilbyder at lave unikke udstillinger med:

  • Indrammede kunstprints 
  • Originale malerier på papir og lærred
  • Keramiske skulpturer

Billeder: Jeg arbejder oftest med akvarel og flydende kunstnertush. Inspirationen finder jeg primært i naturen og botanikken omkring mig samt fra mine mange rejser. Mine malerier er meget enkle og minimalistiske, men også farverige botaniske billeder finder vej i mine værker.

Jeg udstiller gerne en blanding af kunstprints og originale værker.

Keramik: Jeg laver primært skulpturelle vaser, huse, og figurer. Jeg holder af et rustikt, enkelt og udtryksfuldt formsprog.

Udstillingen: 

Min erfaring er, at hvert udstillingssted har forskelllige ønsker og interesser.  Mine udstillinger tager derfor altid udgangspunkt i, hvad netop jeres kunstforening har ønsker om.

Kunst til firmagaver og julegaver.

Flere virksomheder vælger at få specialfremstillet kunstgaver for at kunne give deres medarbejdere eller kunder/gæster en unik gave. Jeg har stor erfaringer med at producere kunst som gaver og har leveret håndlavede kunstgaver i alt fra 10 stk til 1500 stk i forskellige prislag. Jeg laver gerne forslag ud fra netop jeres ønsker og prisleje.

Kontaktoplysninger:

Mail: info@theclayplay.dk
Mob: 22 50 24 66

Blomster, grøn, orange, akvarel, theclayplay, annemette klit