Om os

TheClayPlay er et keramikværksted som producerer og designer keramik med en legende tilgang til design.

Bag brandet står keramiker og kunstner Annemette Klit. Annemettes datter  Nana Fatou er vokset op med kunst og keramik er også uformelt tilknyttet.

 

Med vores keramik forsøger vi  at sprede et budskab om en verden med rummelighed, forskellighed og plads til det skæve og uperfekte. 

I en strømlinet hverdag har vi brug for ting der udfordrer os og som giver en oplevelse af barnlig glæde. Vi tror på at vi vil begejstres, overaskes og har brug for at gå på opdagelse i nye former og farver. 

Her er vores keramik en daglig glæde når du drikker af et skævt håndmalet krus med en kæmpe hank.

TheClayPlay is all about  fun & handmade ceramics like: mugs, flags, vases, bowls, wall hangings and all the fun designs we like to make.

We are not partial to any certain type of ceramics. If we are inspired to make a vase, we make a vase. If we are in the mood for making jewelry, we make jewelry. In other words, the clay defines our play.

Everything is handmade and is therefore unique, there are no two alike. Our products bear traces of being handmade, they might be slightly skewed or crooked - but that's part of the charm of owning something completely unique.

Det originale keramikflag

De første keramiske dannebrogs bordflag blev kreeret i 2019 i forbindelse med, at Sønderjylland gjorde klar til fejring af 100-året for genforeningen i 2020.

Annemette: 'Under en brainstorm visualiserede jeg dette lille stykke keramik som forestillede en lille flagstang af keramik på et smukt dækket sommerbord. Jeg vidste næsten med det samme at det havde et stort potentiale og jeg havde aldrig set andre lave det, så jeg havde virkelig fat i en original ide, som samtidig passede virkelig godt til min legende tilgang til formgivning.

Køb dit flag her